LIYG Оксфорд Кошница За Дрехи с Колела Многофункционален Ъгъл Тънък Кошница За пране на Мръсни Дрехи Кошница За Съхранение на Организаторът Контейнер (Цвят : A)
Ново

LIYG Оксфорд Кошница За Дрехи с Колела Многофункционален Ъгъл Тънък Кошница За пране на Мръсни Дрехи Кошница За Съхранение на

BGN 36.24

Налично за поръчка

Сгъваема кошница за дрехи може да бъде незабавно разположени и инсталирани, без да инсталирате, тя през цялото време се държи в изправено положение.Лесно сгъване, дъното е с 4 колела за лесно преместване.Кошница за дрехи, подходящи за съхранение на дрехи, играчки, книги и т.Функция : 1. 【MESH & ROLLING WHEEL DESIGN】 Дантела текстилен калъф държи нещата вътре в кошове за пране чисти и спретнати.【600 D OXFORD FABRIC & PE BOARD】Оксфорд е лесен за поддръжка и с много траен. 【СГЪВАЕМА КОШНИЦА ЗА ДРЕХИ】4 трайни стекловолоконных вала и метална рамка не само потвърждават стабилност по време на употреба,но и могат да бъдат отстранени, за да сгънете количката, не се използва. Сгъване на количката за бельо може да се сгъва, за да спестите място, когато не се използва.

Декларирани характеристики

Folding size:
15”×8”×22”(39x18.5x56cm)
Main Material:
 Oxford cloth, wire frame
Use range:
Household use
Packing list :
1* Clothes Basket :
Friendly Reminder:
- Please shake the laundry bag or fill it up to make it back to normal shape as you know we have to fold it for transportation. :
- It can be wiped clean with a damp cloth. :

Добавки за продукти