Цветни двойни стени Borosilicate стъкло Кафе, Чай, Чаши, Комплект от 4, (250 мл, 8,5 унции). Прозрачни съдове Розово, Зелено, Синьо, Сиво. Модерна чаша за топли и студени напитки ?
Ново

Цветни двойни стени Borosilicate стъкло Кафе, Чай, Чаши, Комплект от 4, (250 мл, 8,5 унции). Прозрачни съдове Розово, Зелено,

BGN 23.99

Налично за поръчка

Запазва вашите горещи топли напитки - 8,5 унции стъклени чаши.Едно от най-прости удоволствия в живота-да се насладите на гореща напитка.Тези ярки цветни чаши правят точно това!Освен, че вашата напитка ще бъде топло, външен вид чаши остави у вас незабравими впечатления, засилване и взаимодействие с вашите сетива.Запазва студени напитки студени – Използвайте тези чаши за пиене на вино, коктейли, уиски, сок, сода и вода.Една чудесна идея за подарък с многофункционалното използване – тези цветни чаши може да се използва като сервировочных мисок.Те могат да бъдат поставени в хладилник заедно с любимия десерт и готова за сервиране.Направете така, че вашата централна част, изглежда не е от този свят, с помощта на тези чаши са като мисок за подаване на мезета и ядки.Една чудесна идея за подарък на : Housewarming; Нова работа; Коледа, рожден ден, Деня на майката, деня на бащата; Нова година; Великден..Уникални и стилни – тези чаши не са крака, така че тяхната употреба е извън обхвата на гореща напитка.Цветовете могат да се повиши всяко настроение и озарява вашия ден, и се допълва с всички обслужващи комплекти, които имате у дома.Лесен за съхранение – тези леки чаши лесно да се съхранява в кухнята всякакъв размер.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти