Малка кофа за Боклук с Капак, нова зеландия Заглавие Кученце Чиста Одомашненный Животински Художествен Пазач с Дървени Крака боклук Прост Човешки Кръгла кофа за Б?
Ново

Малка кофа за Боклук с Капак, нова зеландия Заглавие Кученце Чиста Одомашненный Животински Художествен Пазач с Дървени Крака боклук

BGN 47.99

Налично за поръчка

- Поради ръчно измерване и различия в устройство може да бъде грешка 1~3 см, моля, разберете. - Поради разликата между ръчно измерване или измервателни инструменти, моля, позволете отклонение в рамките на 1-3 виж.Ние очакваме с нетърпение да се погрижат за вас и ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Кутията може да се предотврати разпространението на миризмата на боклук и да попречат на вашия палав домашни любимци да си боклук в кофата за боклук.Подсилена конструкция-лесно да почистите, тя чисто и хигиенично, и в нея не е лесно да се натрупват боклуци.Кръгла форма е идеална за употреба по гишетата, под мивки и други малки помещения, подходящ за тези помещения, като коридори, ъгли, между мебели и др 【Магически дизайн на капака】 Само един пръст е необходим, за по-лесно отваряне и затваряне на капака, която идеално прикрива си чувал за боклук и личния живот. - Красив модел на повърхността на малкия боклук кофи, не го прави като кофа за боклук, а за украшение, подходящ за вашата стая. 【Добра украса】 Благодарение на уникалния си дизайн от нашите кофи за боклук с капаци правят идеална проста идея за подарък за нов дом или годишнина. - Лесна и хигиена употреба-ефективно скрива боклук и държи торба за боклук на място. - Действителният цвят на продукта може да се различават леко от снимките, поради разлика в модела на монитора или яркостта на снимане.Могат да се използват като украса в съответствие с вашата баня.С толкова много налични шаблони искате да ги има във всяка стая на вашия дом!Издръжлив материал, лесен за почистване. 【Творчески дървена скоба за краката】 Висококачествен дървен дизайн по-интегриран в дизайна на дома.Ако в този малък стил кошчета за боклук има нещо, което не отговаря на вашите очаквания, моля, свържете се с нас, за да можем да направи по-добре.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти