Наклон Цветни Bluetooth Безжична Клавиатура, MoMoOne 100keys Цветове на Дъгата Ретро Кръгли Шапки пишеща Машина на Гъвкави Клавиатури за Лаптоп, Подложки(оранжев)
Ново

Наклон Цветни Bluetooth Безжична Клавиатура, MoMoOne 100keys Цветове на Дъгата Ретро Кръгли Шапки пишеща Машина на Гъвкави Клавиатури

BGN 30.39

Налично за поръчка

????【ПРЕКРАСНИ ГРАДИЕНТНЫЕ ЦВЯТ И НИКОГА НЕ ИЗЧЕЗВАТ】Тази клавиатура дизайн цветове на дъгата ще ви помогне по-добре да се насладите набор на текст, а също така ще помогне да бъде отличителен във вашия офис или на хотел.Освен това, вие няма да се притеснявате, че цветът вече няма да изчезне с тази нова версия на пристигане 2021 година. ????【RETRO ROUND KEYCAPS】Clicky, Classic, Memories, TKL, това, че ние разработваме, е да ви помогне да отпечатате нещо, навсякъде, по всяко време, междувременно, ние се надяваме, че тази хубава клавиатура дизайн на пишеща машина може да ви донесе добри спомени. ???? 【Съвместимост С WINDOWS & MAC OS & IOS & ANDROID】С тази преносим мини Bluetooth клавиатура размер, вие ще намерите, че е много удобно да напишете съобщение или редактиране на документ с помощта на тази преносима клавиатура на вашите мобилни телефони или таблети. ???? 【Стабилна технология на СВЪРЗВАНЕ BLUETOOTH И 3 режима на BLUETOOTH】Broadcom Чип&10m connecting rang & бързо отново е свързан & auto-sleep &energy saving, също така поддържа 3 устройства.Моля, уверете се, че вашето устройство има функция за Bluetooth или просто се нуждаете от приемник с Bluetooth. ????【ВСЯКА ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ ЩЕ намерят отговор В РАМКИТЕ на 6 ЧАСА】Всички проблеми, моля, уведомете ни навреме, и ще ви бъде изпратен нов.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти