Дебел Нескользящий постелката за йога и фитнес 1/4 с Забавен принтом Котки за Йога, Пилатес и Подови Фитнес упражнения (61x183 см)
Ново

Дебел Нескользящий постелката за йога и фитнес 1/4 с Забавен принтом Котки за Йога, Пилатес и Подови Фитнес упражнения (61x183

BGN 35.19

Налично за поръчка

След измиване подсушавайте щателно или ги на хладно и проветриво място.Какво чакате?Елате и си изберете! ★Размер★ 72x24in/ 183x61cmx0.Заради цвета на дисплея, цвят, фигура, която всички виждат, може да има някои отклонения, всичко зависи от самия продукт, надявам се, вие можете да разберете.Идеалният модел отговаря на идеалното ви. ★[Идеален противоскользящий] : Предната и задната част на тази подложка за йога са изработени от плъзгане обработка, която може да осигури добро сцепление на колкото се може повече.Предната и задната страна са направени от плъзгане обработка, което в голяма степен гарантира сигурността.Ние ще бъдем максимално защитава вашите интереси. ★[Инструкции за почистване] : Избършете с влажна кърпа, потопена в студена вода и неутрален моющем средство.6 см) ★Вид на материала★ килимче за йога, изработена от висококачествен материал, TPE, TPE е с висока плътност и висока еластичност. ★[Изискани и разнообразни щампи] : изискани модели отпечатани отпред.Вие сте в центъра на вниманието клас по йога.Бъдете внимателни, за да не го постави на слънце в продължение на дълго време.Дебелина 1/4 инча осигурява добро усещане за крака, а меката възглавница и може да ви предпази от нараняване.В нашия магазин има най-различни модели.Материал TPE 100% нетоксичен и безопасен за използване.Мат подходящ е за всички упражнения, йога, пилатес и свободния упражнения.Можете свободно да изберете която ви харесва модела. ★Функция★ се Използва за практикуване на йога, пилатес, дъно упражнения.Можете да го съхранявате след употребата на които е по-удобно и леко, а също така по-удобно се носят със себе си. ★[Описание опаковка] : Нашият мат оборудван с безплатна цилиндрична чанта за съхранение и колан за съхранение.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти