Филтри клобука, Инч w x 19.5 19.5 h, неръждаема стомана 430, Пакет от 6, 7 филтри клобука канала в търговската мрежа, Филтър клобука търговската мрежа на редица ястия, за раск?
Ново

Филтри клобука, Инч w x 19.5 19.5 h, неръждаема стомана 430, Пакет от 6, 7 филтри клобука канала в търговската мрежа, Филтър клобука

BGN 10.00

Налично за поръчка

Материал изделия от неръждаема стомана конструкция, осигуряваща допълнителна здравина и устойчивост на корозия устойчивост за дълъг експлоатационен срок.Размер : 19.5x19.5x1.9 инча (495x495x48 мм). _BOS_ Лесен монтаж - дръжки, монтирани от двете страни на филтър за по-лесно инсталиране и подмяна на жироулавливающих филтри, а жироулавливающие дупки, равномерно разпределени от двете страни.Смазване лесно спрат. Лесно почистване - може да се мие в стандартната миялна машина или накисват в търговския обезжиривателе. Ефективна производителност - Тези високи стени от неръждаема стомана са оборудвани 7 собирающими канали, които насочват въздуха за събиране и образуването на мазнини, преди да си попадение в сливи.Осигурява 100% огнезащитную защита за предотвратяване на огромния пожар в изпускателната капачка и покривни тръби. _BOS_ Широко приложение - Подходящ за търговска, включително в килера и дефлекторного екстрактът филтър.Силни филтри от неръждаема стомана, подходящи за заведения с открита кухня.Този изпускателната уредба филтър ще остане чиста по време на работа.Тези високи стени от неръждаема стомана позволяват на мазнините се проведе по протежение на острието чрез сливное дупка в водосточни приказки.Той може ефективно да се предотврати попадането на екстремни пожари в предния капак, покривни тръби и т.н., А също и да предотврати по-нататъшно увреждане на сградата.Те са лесни за почистване, безопасни и ефективни, най-добрият избор за ресторантьорството!.Съвременно качество.Удобна инсталация.Ефективна работа.Безпроблемно използване.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти