Акумулаторна светодиодна светлина Pristar с Датчик за Движение, Широк лъч на 230° c, 350 лумена, Зелена Светоотражающая Лентата, 5 Режима, Лека Водоустойчива Фар за Бягане ?
Ново

Акумулаторна светодиодна светлина Pristar с Датчик за Движение, Широк лъч на 230° c, 350 лумена, Зелена Светоотражающая Лентата,

BGN 15.99

Налично за поръчка

IPX4 водоустойчив и устойчивост на падане е приложимо за различни сценарии, като джогинг, къмпинг, туризъм, spelunking, скално катерене, каране на велосипед, разходки на кучета, ремонт на автомобили, почивка на открито, спешна помощ и т.В този режим можете да размахва ръка, за да включите или изключите светлината.Натиснете бутона още веднъж, за да активирате функцията 100% осветление на страничната светлина XPE;. Това е практичен вариант за подарък е и добър инструмент за осветление за употреба на открито. Гъвкав атмосферостойкий led корпус има вход за USB-C за използване с други-честите преносими устройства за захранване, като например компютър, лаптоп, зарядно за кола, стенно зарядно устройство и мобилен банка хранене. натиснете отново бутона на захранването, за да изключите, Натиснете бутона за включване и бутона за индукция в рамките на 2 секунди, едновременно за включване на мигащ режим индукция функции.Трайно растягивающееся лента за глава с обвивка силикон на лампата се регулира под всяка размерът на главата. Гъвкав атмосферостойкий led корпус има вход за USB-C за използване с други-честите преносими силови устройства; време на работа най-ярките режим до 2,5 часа и той ще продължи 7 часа при ниска настройка.Той тежи 3,28 грама и не се усеща тежестта на главата.Натиснете бутона на захранването, за да включите функцията за осветление COB светлини на 100% ;.5 часа, а при по-ниска настройка той ще продължи 7 часа.В този режим можете да размахва ръка, за да включите или изключите светлината.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти