zwj Душ Caddy полк Баня със Стъклен рафт 3 ниво Душ Ъглови рафтове и Стенни рафтове Антикорозионна Неръждаема стомана 34 см/13.3 in Лесно да инсталирате xindekaishiTC1209 (размер : 3 ?
Ново

zwj Душ Caddy полк Баня със Стъклен рафт 3 ниво Душ Ъглови рафтове и Стенни рафтове Антикорозионна Неръждаема стомана 34 см/13.3

BGN 36.88

Налично за поръчка

Използвайте чиста вода и избършете с памучен тканью2.Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще бъде на разположение 24 часа в денонощието. Применимая сцена : баня, складово помещение, хол, детска градина, кухня, са много подходящи за съхранение в ъгъла на банята.100% гаранция за качеството на продукта.Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.✽ Богат на функции ЗАКАЧАЛКА ЗА ХАВЛИИ : Твърдо адвокатско съсловие кърпи, силен, носещи натоварване, липсата на почивка, отсъствието на избледняване, округленный дизайн, липса на увреждане на кожата. ✽ СИГУРНОСТ И ЗДРАВИНА : Стойка е изработена от закалено стъкло с висока якост, който е трайно при натоварване, не е крехка, безопасно и сигурно.Лесна инсталация на всяка стена, включително и обзавеждане.средства за грижа за кожата, козметика, саксии за цветя и т. ✽ ТРИЪГЪЛЕН ДИЗАЙН : триъгълен дизайн, по-добро използване на вътрешното ъгловото пространство.Особености : 100% чисто нов и високо качество. ✽ КОНСТРУКЦИЯ ОТ АЛУМИНИЙ И СТЪКЛО : Липсата на ръжда, идеален за душ-стаен, алуминий среда пречи на падането на предмети, но водата просто се стича със стъклени рафтове.Моля, позволете 1-3 см грешка и малка разлика в цвета. ✽ ГАРАНЦИЯ И ОБСЛУЖВАНЕ : Свържете се с нас като с надеждни приятели, ако не се чувствате удовлетворени.Спецификации на продукта : Материал на продукта : метал Тип на продукта : срок на годност, срок за съхранение, поставки за цветя, ъглова каса и т. Нежно избършете с влажна кърпа, сапун или паста за зъби, след това изплакнете с вода Забележка : Тази опаковка съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани със снимка.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти