ZQCM Дъска за Гладене, Метална Дъска за Гладене, Разширяване на Сгъстяване Дъска за Старчески Дом, възможност за Пране Дъска за Гладене с Един Клик Премина Стълбите Д?
Ново

ZQCM Дъска за Гладене, Метална Дъска за Гладене, Разширяване на Сгъстяване Дъска за Старчески Дом, възможност за Пране Дъска за

BGN 192.79

Налично за поръчка

- - - - - - - Нашата мисия : ние правилно упакуем всеки продукт.Колкото по-голяма операция, толкова по-удобно.Тази здрава е, но е невероятно лек дъска за гладене осигурява допълнителна стабилна и широка работна повърхност. ☆ Мощен и интелигентен дизайн.★ По-широк и дебел педал, нескользящая конструкция бразда, носеща товар 100 кг★Може да се сгъва, не заема място, дебелина е само на 8 cm2.-★ Материал на стоката : метал + памук★ Размер на : 125*34*85 см★ 3 секунди, за да преминете, стълбище + дъска за гладене, многофункционална една стълба, за да отговори на вашите нужди в глажке дома. ☆ : :Стоманена скелетна конструкция дъска за гладене трябва да има достатъчен брой материали, както сгъсти статив е стабилен, че силата не е лесно деформирана.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти