Fevilady Статистическа Плоча Пластмасова торбичка Весовая Плоча Фитнес Зала Домашно Фитнес Оборудване, Гири, Тежест Плоча Бленда 5.1 см Барабани Плоча Molded Барабани Гир?
Ново

Fevilady Статистическа Плоча Пластмасова торбичка Весовая Плоча Фитнес Зала Домашно Фитнес Оборудване, Гири, Тежест Плоча Бленда

BGN 58.00

Налично за поръчка

Дъска за тежка атлетика може да се използва за тренировка на мускулите и издръжливост, както и за подобряване на гъвкавост и равновесие.Една весовую табела може да се използва за разминочных упражнения. ★Весовая дъска може да се използва за укрепване на мускулите и тренировки за издръжливост, както и за подобряване на гъвкавостта и баланса.Една весовую табела може да се използва за разминочных упражнения. ★Конструкция улавяне с три дупки, лесна и по-безопасна при товарене и разтоварване на тежки предмети. ★Всеки тегло има отвор за захващане, за да се осигури трайно сцепление по време на употреба. ★ Всеки теглото е траен продукт, който издържа на тежки физически натоварвания.Независимо от това, независимо дали сте във фитнеса или у дома, тези дъски за вдигане на тежести са идеални за постигане на вашите фитнес цели.Име на продукта : тегло plate Color класификация : 5kg 10 кг 15kg 20kg 25kg Material : Iron Barbell класификация : барабани piece Aperture : 5.1 cm Choose фитнес ефект : обща загуба на теглото/отслабване/bodyprompt : ☆ поради различните измервателни инструменти и техники за измерване на точността на данните размер е 1 ~ 3 см, моля, извинете ме.☆ Всички наши продукти са взети в натура.Това е нормална малка хроматическая отклонение се дължи на разликата между светлината при заснемане и екрана.☆ Моля, проверете цвета и размера, преди да купите.☆ Желая ви щастлив живот.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти