BAZIC Glitter Лепило Pen Разнообразни Цветове, Нетоксичен Моющийся Мини-Глитер Лепило за Слуз Боя Художествени Занаяти, Подарък за деца (60 мл/опаковане.), 1 опаковане.
Ново

BAZIC Glitter Лепило Pen Разнообразни Цветове, Нетоксичен Моющийся Мини-Глитер Лепило за Слуз Боя Художествени Занаяти, Подарък

BGN 5.19

Налично за поръчка

⭐ ВСИЧКИ ЦЕЛИ.Обичате блестящи занаяти?С помощта на колекция BAZIC glitter collection вие можете да я използвате за лепене на училищни проекти, както и за добавяне на трептене, за да направите вашето изкуство популярна!. ⭐ MUST HAVE ЗА ПРОЕКТИ.Този блясък идеален за обрисовки рисунки и картини, добавяне на текстура, блясък и лепене на занаятчийски принадлежности заедно.Това е идеален подарък за деца, юноши и художници. ⭐ FUN & EASY.Value pack ви позволява да увеличите креативността.Определено е вълнуващо преживяване за приготвяне на домашна слуз.Можете да добавите цвят и блясък, за да персонализирате уникална блясък и блясък на вашата слуз!. ⭐ БЕЗОПАСНО ЗА БЕБЕТО.Време за изкуства и занаяти просто е по-лесно!Този брилянтен лепилото не съдържа киселини, нетоксичен, лесно за почистване и е с лесен за употреба формула.Лесно се изчиства от ръцете и дрехите. ⭐ Миещи средства BAZIC могат смываться с кожата и повечето видове моющейся дрехи.Но най-добре е да я държи далеч от лъскавите повърхности, маси, готови и недовършени изделия от дърво, меки седалки, винил, мокети, тапети, боядисани стени и други материали, които не могат да бъдат измити.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти